Website BLOCO

Bloco

Onlangs hebben we een nieuwe website ontwikkeld voor Bloco, een interieurarchitect in Stekene die gespecialiseerd is in interieurrenovatie.

Inleiding

Bij Hugarro zijn we trots op ons vermogen om maatwerkoplossingen te bieden voor KMO’s. Onlangs hebben we een nieuwe website ontwikkeld voor Bloco, een interieurarchitect in Stekene die gespecialiseerd is in interieurrenovatie. Deze case study laat zien hoe we een efficiënte en converterende website hebben gecreëerd, met nadruk op transparantie, gebruiksvriendelijkheid en automatisering.

Over Bloco en hun interieurrenovatie diensten

Bloco is een dynamisch bedrijf dat hoogwaardige interieurontwerpen en renovaties aanbiedt voor zowel residentiële als commerciële klanten. Ze streven naar uitstekende service en klanttevredenheid en hebben een sterke reputatie opgebouwd in hun sector. Met een verouderde website was het tijd voor een upgrade om hun online aanwezigheid te versterken en hun diensten beter te promoten.

De Uitdaging voor de website ontwikkeling

De bestaande website van Bloco voldeed niet langer aan de moderne standaarden. Het was essentieel om een website te ontwikkelen die:

  • De diensten van Bloco duidelijk communiceert.
  • Eenvoudig te navigeren is.
  • Geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO).
  • Converteert bezoekers naar potentiële klanten.

Onze aanpak voor een SEO-geoptimaliseerde website

1. Analyse en onderzoek

We begonnen met een grondige analyse van de huidige website en concurrenten zoals Web Hero en Webit. We identificeerden de belangrijkste zoekwoorden en bepaalden welke elementen verbeterd konden worden.

2. Ontwerp en ontwikkeling van de website

Onze designers en ontwikkelaars werkten nauw samen om een aantrekkelijk en functioneel ontwerp te creëren. We implementeerden moderne designprincipes met een focus op gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit.

Website Bloco

3. Contentcreatie voor interieurarchitect en interieurrenovatie

We schreven heldere en aansprekende content die de diensten van Bloco benadrukt. Onze SEO-experts zorgden ervoor dat de content rijk is aan relevante zoekwoorden zoals “interieurarchitect”, “interieurrenovatie”, en “interieurontwerp Stekene”.

4. Automatisering en integratie

We integreerden diverse automatiseringsfuncties om de efficiëntie te verhogen, zoals automatische e-mailbevestigingen voor offerte-aanvragen en een eenvoudig contactformulier.

Resultaten van de conversiegerichte website

De nieuwe website heeft gezorgd voor een aanzienlijke verbetering in de online prestaties van Bloco:

  • Verhoogde zichtbaarheid: De website rankt nu hoger op relevante zoekwoorden.
  • Hogere conversieratio: Meer bezoekers nemen contact op voor offertes en informatie.
  • Betere gebruikerservaring: De website is intuïtief en snel, wat resulteert in een lagere bounce rate.

Conclusie: Succesvolle website ontwikkeling

Bij Hugarro zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende weboplossingen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. De samenwerking met Bloco heeft geleid tot een succesvolle website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en conversiegericht. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen groeien met een op maat gemaakte weboplossing.

Deel deze case:

Nog niet zeker?

Aarzel niet om ons te contacteren.
We helpen je graag verder!