nieuwe website,prestaties,parket,parket idee
Parket Idee website

Parket Idee

Binnen interieurdesign neemt de vloer een centrale positie in. Meer dan enkel functioneel, bepaalt het de uitstraling en ambiance van een ruimte. Voor Parket Idee, meesters in de restauratie en renovatie van massief parket, was het van belang dat hun digitale uitstraling hun vakmanschap en kwaliteit perfect vertegenwoordigde.

De uitdaging

Parket Idee had al een bestaande website op het WordPress-platform. Echter, naarmate de tijd vorderde, werd de site steeds trager en begon deze steeds meer beveiligingsrisico’s te vertonen. Dit was niet alleen een technisch probleem, maar het beïnvloedde ook de perceptie van klanten over het merk Parket Idee. Een trage, onveilige website kan potentiële klanten afschrikken en het vertrouwen in het bedrijf ondermijnen.

Onze aanpak

  1. Analyse en planning: We begonnen met een grondige analyse van de bestaande website om de pijnpunten en gebieden voor verbetering te identificeren. Dit omvatte snelheidsanalyses, beveiligingscontroles en gebruikerservaringstests.
  2. Modern ontwerp: Geïnspireerd door de elegantie en verfijning van parketvloeren, kozen we voor een strak en modern ontwerp. De website moest fungeren als een online showroom, waar bezoekers de kwaliteit en het vakmanschap van Parket Idee konden ervaren.
  3. Gebruikerservaring: We hebben de navigatie en structuur van de site geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot essentiële informatie, zoals diensten, projectportfolio’s en contactgegevens.
  4. Technische optimalisatie: Gezien de problemen met de vorige website, was technische optimalisatie een topprioriteit. We hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe site snel laadt, veilig is en soepel werkt op alle apparaten.
  5. Content integratie: We hebben de bestaande content van de oude website geïntegreerd en geoptimaliseerd voor SEO. Dit omvatte tekst, afbeeldingen en klantgetuigenissen.
  6. Training en ondersteuning: Na de lancering van de nieuwe site hebben we het team van Parket Idee getraind in het beheren en updaten van hun website. We bieden ook voortdurende technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de site altijd op zijn best presteert.

Resultaten

Na de lancering van de nieuwe website ervoer Parket Idee een aanzienlijke verbetering in siteprestaties en gebruikersbetrokkenheid. De laadtijden werden met meer dan 50% verminderd en de site bleef vrij van beveiligingsproblemen.

Bovendien zag Parket Idee een toename van 30% in online aanvragen en offerteaanvragen. Klanten prezen de nieuwe site om zijn esthetiek, gebruiksgemak en snelheid.

Feedback van de klant

“We wisten dat onze oude website een update nodig had, maar wat Hugarro voor ons heeft gecreëerd, overtrof onze verwachtingen. De nieuwe site weerspiegelt echt wie we zijn als bedrijf en heeft ons geholpen een sterkere online aanwezigheid op te bouwen.” – Vincent Van de Merlen, Zaakvoerder Parket Idee.

Conclusie

Onze samenwerking met Parket Idee benadrukt het belang van een goed ontworpen en technisch geoptimaliseerde website in de hedendaagse digitale wereld. Een website is vaak het eerste contactpunt voor potentiële klanten, en het is essentieel dat het een positieve en blijvende indruk achterlaat. Bij Hugarro zijn we er trots op dat we bedrijven zoals Parket Idee kunnen helpen hun online potentieel te realiseren.

Deel deze case:

Nog niet zeker?

Aarzel niet om ons te contacteren.
We helpen je graag verder!