Werkwijze

Onze manier van werken

Proces website ontwikkeling

We volgen een proces van 8 stappen om ervoor te zorgen dat elk project aan uw verwachtingen voldoet of deze overtreft, en in het verwachte tempo vooruitgaat om de afgesproken deadlines te halen.

De opbouw van uw website gebeurt in fasen. We kunnen elke fase zo vaak als nodig herzien en aanpassen om het gewenste resultaat te bereiken. Als u tevreden bent met de resultaten, hebben we schriftelijke goedkeuring nodig om naar de volgende fase te gaan.

Elke wijziging die vereist dat we teruggaan naar een eerder goedgekeurde fase, wordt beschouwd als een ‘wijzigingsopdracht’ en wordt in rekening gebracht voor € 65 per uur. U wordt uiteraard op de hoogte gebracht indien verzoeken een wijzigingsopdracht tot gevolg hebben, voordat het werk is voltooid.

Stap 1

Sitemap

Tijdens stap 1 maken we een simpele ‘kaart’ van uw website. We moeten rekening houden met elke pagina die in uw build wordt opgenomen en hoe ze in hiërarchie worden gestructureerd.

Stap 2

Kleuren & typografie

We zullen u voorzien van het volledige kleurenpalet en typografie die tijdens uw project zullen worden gebruikt. Dit kan gebaseerd zijn op (of uitgebreid zijn op) uw huidige branding, of volledig op maat als u nog geen branding heeft.

Stap 3

Eerste ontwerp

Tijdens stap 3 ontwerpen we de header (met navigatie), homepage, één interieurpagina en footer layout voor uw website. Als uw inhoud niet is geleverd, gebruiken we tijdelijke tekst die we tijdens stap 4 kunnen vervangen.

Stap 4

Alle inhoud verschuldigd
Op dit punt moet u ons de uiteindelijke inhoud voor uw website bezorgen. Dit omvat alle tekst, foto’s, logo’s, afbeeldingen en / of middelen die in uw website-build moeten worden opgenomen.

Als de inhoud niet binnen 21 dagen na goedkeuring van stap 3 is geleverd, wordt het project volledig gefactureerd en in de wacht gezet totdat de inhoud is voltooid. Elk project dat in de wacht is gezet, moet opnieuw worden gepland nadat de blokkering is opgeheven, wat tot verdere vertragingen kan leiden vanwege de huidige werklast van de ontwikkelaars.

Stap 5

Volledige site-ontwikkeling
Met alle ontwerpelementen en inhoud aanwezig, zullen we de rest van de pagina’s in uw sitemap ontwikkelen. Aan het einde van deze fase is je website bijna klaar!

Stap 6

Controlelijst vóór lancering
Zodra de volledige site is goedgekeurd, zullen we deze door een checklist van meer dan 50 punten halen om ervoor te zorgen dat alles aanwezig is voor een succesvolle lancering van uw website. We zullen ook een dag en tijd selecteren om uw site te lanceren.

Stap 7

Website lancering

Tijdens deze fase verwijzen we uw domein naar uw nieuw ontworpen site. Hiervoor heb je toegang nodig tot je domeinregistreerder en DNS-informatie (maak je geen zorgen, als dat vreemd klinkt, kunnen we je helpen om hier toegang toe te krijgen).

Stap 8

Testen en debuggen

In de loop van de komende 30 dagen zullen we eventuele problemen met uw site testen en debuggen. Dit omvat niet het aanbrengen van wijzigingen in voorgaande fasen, maar het herstellen van onbedoelde fouten of weglatingen van onze kant.

Wilt u uw bedrijf vandaag een boost geven?

Stuur ons een bericht en blijf in contact