promo showcase

Promo

Promo, een vooraanstaande lokale drukkerij, stond voor de uitdaging om zijn digitale aanwezigheid te vernieuwen. Hun vorige website voldeed niet meer aan de huidige webstandaarden en was niet in staat om de veelzijdigheid en kwaliteit van hun diensten adequaat te presenteren. Promo zocht een partner die niet alleen een esthetisch aantrekkelijke, maar ook een functionele en gebruiksvriendelijke website kon ontwikkelen, om zo hun klantenbestand uit te breiden en een betere service te bieden.

Oplossing

Hugarro stapte in om deze uitdaging aan te gaan, met een duidelijke focus op transparante prijsstelling, efficiëntiewinst door automatisering, en volledige ontzorging van de klant. We begonnen met een uitgebreide analyse van Promo‘s behoeften, hun marktpositie, en hun doelgroep om een op maat gemaakte digitale strategie te ontwikkelen.

De nieuwe website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zowel voor de bezoeker als voor het team van Promo. We implementeerden een intuïtief navigatiesysteem en een dynamisch productportfolio, waarmee Promo hun uitgebreide aanbod aan drukwerkoplossingen effectief kan presenteren. Door het integreren van een geautomatiseerd bestelsysteem, konden we de bestelprocedure voor klanten vereenvoudigen en de interne verwerkingsprocessen van Promo optimaliseren.

Resultaten

De lancering van de nieuwe website heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen voor Promo. Niet alleen is de online zichtbaarheid van het bedrijf vergroot, maar de verbeterde gebruikerservaring heeft ook geleid tot een verhoogde klanttevredenheid en een toename in bestellingen. De website fungeert nu als een krachtig marketing- en verkoopinstrument, dat de unieke waardepropositie van Promo effectief overbrengt.

Bovendien heeft de automatisering van het bestelproces gezorgd voor een efficiëntere bedrijfsvoering, waardoor Promo meer tijd kan besteden aan het leveren van kwaliteitsvolle producten en minder aan administratieve taken. Dit toont de kracht van digitale transformatie en automatisering in het verbeteren van de bedrijfsefficiëntie en klantenservice.

Toekomstvisie

Met de nieuwe website is de basis gelegd voor toekomstige groei. Promo en Hugarro blijven samenwerken aan de verdere ontwikkeling van de digitale strategie, met plannen voor geavanceerde functies zoals gepersonaliseerde klantenportalen en integratie met sociale media om de betrokkenheid van klanten te verhogen.

Dit project illustreert hoe Hugarro’s benadering van webontwikkeling met transparante prijzen, duidelijke afspraken, en een focus op automatisering en efficiëntie, bedrijven zoals Promo kan transformeren. Met onze hulp kan elk bedrijf zijn digitale potentieel maximaliseren, de klanttevredenheid verbeteren, en een voorsprong nemen in de competitieve markt.

Deel deze case:

Nog niet zeker?

Aarzel niet om ons te contacteren.
We helpen je graag verder!