Stavaza Berlaw,juridische innovatie,real-time dossierinzicht,advocatenkantoor platform,juridische dienstverlening,klantgerichte technologie,beveiligde juridische software,gebruiksvriendelijk advocatenplatform,transparante advocatendiensten,juridische sector technologie
Mock Stavaza Berlaw website

Stavaza Berlaw

Stavaza Berlaw zet een nieuwe standaard in juridische dienstverlening met een platform dat cliënten directe, veilige toegang biedt tot hun dossiers. Ontwikkeld door Hugarro, combineert het snelheid en transparantie, waardoor advocatenkantoor Berlaw een voorloper wordt in klantgerichte technologie.

Innovatie in juridische dienstverlening

In een tijdperk waarin digitale transformatie de norm is geworden, benaderde advocatenkantoor Berlaw ons met een visionair idee: een platform ontwikkelen dat hun cliënten in staat stelt om de status van hun juridische dossiers in real-time te raadplegen. De uitdaging was duidelijk – een op maat gemaakt, snel, performant en veilig systeem creëren dat transparantie en toegankelijkheid voor hun cliënten bevordert. Dit is het verhaal van hoe Hugarro deze uitdaging aanging en een revolutionair platform voor Berlaw ontwikkelde.

De uitdaging: Advocatenkantoor Berlaw streefde naar een oplossing die niet alleen de efficiëntie van hun dienstverlening zou verhogen, maar ook de klanttevredenheid zou verbeteren door een transparante kijk in de voortgang van juridische zaken. De belangrijkste vereisten waren:

 • Snelheid en performance: Het platform moest snel en responsief zijn, met minimale laadtijden, zelfs bij het verwerken van complexe juridische informatie.
 • Veiligheid: Gezien de gevoelige aard van juridische documenten, was een robuust beveiligingssysteem cruciaal.
 • Transparantie: Het systeem moest een duidelijk en up-to-date overzicht bieden van de status van elk dossier.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Het platform moest intuïtief en gemakkelijk te navigeren zijn voor cliënten zonder technische achtergrond.

De oplossing: Hugarro nam de uitdaging aan en ontwikkelde Stavaza Berlaw, een op maat gemaakt platform dat aan alle eisen voldeed. Het proces omvatte:

 • Diepgaande analyse: We begonnen met een grondige behoeftenanalyse en werkten nauw samen met Berlaw om hun workflow en de behoeften van hun cliënten te begrijpen.
 • Agile ontwikkeling: Met behulp van een agile ontwikkelingsaanpak, bouwden we het platform in iteraties, waardoor we snel konden reageren op feedback en aanpassingen.
 • Geavanceerde beveiliging: We implementeerden state-of-the-art beveiligingsprotocollen, waaronder end-to-end encryptie en multi-factor authenticatie, om de integriteit van de gegevens te waarborgen.
 • Real-time updates: Door integratie met Berlaw’s interne systemen, zorgden we ervoor dat de statusupdates in real-time werden weergegeven op het platform.
 • Gebruikerstesten: Voordat we live gingen, voerden we uitgebreide gebruikerstesten uit om de gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

Het resultaat: Stavaza Berlaw werd met enthousiasme ontvangen door zowel de advocaten als hun cliënten. De voordelen waren onmiddellijk merkbaar:

 • Verhoogde transparantie: Cliënten konden nu op elk moment de status van hun dossiers raadplegen, wat leidde tot een hogere klanttevredenheid en vertrouwen.
 • Efficiëntieverbetering: Advocaten konden zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat cliënten zelfstandig toegang hadden tot de informatie die ze nodig hadden.
 • Verminderde werklast: Het platform verminderde de noodzaak voor administratieve ondersteuning en frequente statusupdates.
 • Positieve feedback: De feedback van cliënten was overweldigend positief, met veel lof voor de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van het systeem.

Conclusie: De ontwikkeling van Stavaza Berlaw door Hugarro is een toonbeeld van hoe technologie de juridische sector kan transformeren. Door te luisteren naar de behoeften van Berlaw en deze te vertalen naar een technologische oplossing, hebben we een platform gecreëerd dat niet alleen voldoet aan de huidige eisen van de markt, maar ook een nieuwe standaard zet voor klantgerichte juridische dienstverlening. Dit project illustreert Hugarro’s toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

Deel deze case:

Nog niet zeker?

Aarzel niet om ons te contacteren.
We helpen je graag verder!