WBA Foxes,WBA
WBA Foxes website

WBA Foxes

Voor WBA Foxes, een Waaslandse baseballclub met een rijke traditie in baseball, softball, beeball, multimove en running, was het essentieel dat hun online aanwezigheid deze band weerspiegelde en versterkte.

De uitdaging

Hoewel WBA Foxes een sterke offline gemeenschap had, voelde hun online aanwezigheid verouderd en niet representatief voor hun dynamische en inclusieve clubcultuur. Ze hadden een platform nodig dat niet alleen informatief was, maar ook de warmte, energie en passie van de club uitstraalde.

Onze aanpak

  1. Diepgaande consultatie: We begonnen met uitgebreide gesprekken met het bestuur en enkele leden van WBA Foxes om hun visie, doelen en kernwaarden volledig te begrijpen.
  2. Visueel ontwerp: Geïnspireerd door de levendige kleuren van hun logo en uniformen, creëerden we een modern en aantrekkelijk ontwerp. Dynamische actiefoto’s werden prominent weergegeven om de energie van de sport en de passie van de spelers te benadrukken.
  3. Gebruikerservaring: We hebben de navigatie geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk toegang hadden tot essentiële informatie, zoals teamroosters, evenementenkalenders en clubnieuws.
  4. Interactieve elementen: Om de betrokkenheid te vergroten, hebben we interactieve elementen toegevoegd, zoals een evenementenkalender, een fotogalerij en een sectie voor clubnieuws.
  5. Kernwaarden en gemeenschap: We hebben speciale pagina’s en secties gecreëerd die de missie, visie en waarden van de club benadrukken. Dit omvatte ook getuigenissen van leden en hoogtepunten van gemeenschapsevenementen.
  6. Responsiviteit: Met het oog op de groeiende mobiele gebruikers, zorgden we ervoor dat de site op alle apparaten naadloos en effectief functioneerde.

De resultaten

Na de lancering van de nieuwe website ervoer WBA Foxes een aanzienlijke toename in online betrokkenheid. Leden prezen de frisse look en het gevoel van de site en merkten op hoe het de essentie van de club vastlegde.

Nieuwe ledenaanmeldingen via de website stegen met 25%, en de evenementenpagina werd een hotspot van activiteit, met leden die regelmatig incheckten voor updates en aankondigingen.

Investeer in jouw online aanwezigheid met Hugarro

Zoals je hebt gezien met WBA Foxes, kan een goed ontworpen website een wereld van verschil maken. Het versterkt niet alleen de band met je gemeenschap, maar kan ook leiden tot een aanzienlijke toename van betrokkenheid en aanmeldingen. Bij Hugarro begrijpen we dit en bieden we transparante tarieven voor websites die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn. Onze prijzen zijn eerlijk en zonder verborgen kosten. Begin met een ontdekkingssessie van €500,- en als je besluit met ons verder te gaan, wordt dit bedrag in mindering gebracht van je totale projectkosten. Of je nu een fotograaf, copywriter of een nieuw logo nodig hebt, we hebben pakketten en diensten die aan al je behoeften voldoen. Ontdek onze prijzen en laat ons je helpen je online potentieel te realiseren.

Conclusie

De samenwerking met WBA Foxes was een herinnering aan de kracht van doordacht webdesign. Een website kan meer zijn dan alleen een informatiepunt; het kan een digitale thuisbasis zijn die een gemeenschap samenbrengt en versterkt.

Deel deze case:

Nog niet zeker?

Aarzel niet om ons te contacteren.
We helpen je graag verder!