Volar-IT webdesign,IT-bedrijf website oplossing,Hugarro Volar-IT project,gebruiksvriendelijke IT website,Volar-IT online aanwezigheid,websitebouw voor IT-sector,Volar-IT website optimalisatie,razendsnelle IT website,Volar-IT online transformatie,Hugarro klanttevredenheid Volar-IT,Volar-IT,volar
Volar-IT website

Volar-IT

Volar-IT, een vooruitstrevend IT-bedrijf uit Evergem, had een website nodig die hun innovatieve karakter weerspiegelde en die zowel snel als gebruiksvriendelijk was. Ze zochten naar een oplossing die hen volledig zou ontzorgen van hun online aanwezigheid, zodat ze zich konden concentreren op hun kernactiviteiten.

Gekozen pakket

Volar-IT koos voor ons Pro pakket vanwege de geavanceerde functies en uitgebreide beveiligingsmaatregelen die essentieel zijn voor hun groeiende organisatie. Het pakket biedt zowel efficiëntie als schaalbaarheid, waardoor Volar-IT optimaal kan presteren en zich kan voorbereiden op toekomstige uitdagingen. Door de keuze voor dit pakket stond de website binnen 3 weken online.

Oplossing

Ons team nam de uitdaging aan en ging aan de slag met een volledige websitebouw voor Volar-IT. We hebben gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en optimalisatiestrategieën om een razendsnelle site te creëren. De website is niet alleen gebruiksvriendelijk en intuïtief, maar ook volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor Volar-IT een krachtige online aanwezigheid heeft.

Volar-IT mobiele website
Case - Volar-IT

We zijn enorm onder de indruk van de snelheid en functionaliteit van onze nieuwe site. Dankzij het team zijn we nu volledig ontzorgd van onze online aanwezigheid en kunnen we ons richten op wat we het beste doen.” – Kristof Van de Walle, Zaakvoerder Volar-IT.

Resultaat

Volar-IT.be is nu een toonaangevende website in de IT-sector, die de expertise en innovatie van het bedrijf in de schijnwerpers zet. Door Volar-IT volledig te ontzorgen van hun online aanwezigheid, kunnen ze zich nu concentreren op groei en klantenondersteuning, wetende dat hun digitale front zowel indrukwekkend als functioneel is.

Klantfeedback

“We zijn enorm onder de indruk van de snelheid en functionaliteit van onze nieuwe site. Dankzij het team zijn we nu volledig ontzorgd van onze online aanwezigheid en kunnen we ons richten op wat we het beste doen.” – Kristof Van de Walle, Zaakvoerder Volar-IT.

Deel deze case:

Nog niet zeker?

Aarzel niet om ons te contacteren.
We helpen je graag verder!